Trainingen

"Lesley is een autoriteit op het gebied van personal branding."

... is een greep uit de reacties op de trainingen van Lesley.

Trainingen van Lesley

Lesley als trainer

Lesley is bevlogen en brengt een boodschap met overtuiging. Tijdens zijn trainingen zoekt hij graag de interactie op met de groep en deelt op inspirerende-, energieke- en pragmatische wijze zijn kennis en inzichten.

Daarbij heeft Lesley flinke dosis humor en weet hij de training aan te passen naar ieders behoefte, zodat iedereen aan het einde van de dag met nieuwe inzichten naar huis gaat

Wat je kan verwachten

De trainingen kunnen in verschillende vormen worden gegeven. In groepsvorm, maar ook één-op-één tijdens bijvoorbeeld een adviesdag. Daarnaast zijn ook coachingtrajecten mogelijk voor een langere periode. Laat vooral weten wat jouw behoefte is en dan kijken we samen wat het beste hierbij past!

Ga direct naar...

Onderwerpen

LinkedIn

Inleiding

LinkedIn kent 7,4 miljoen Nederlandse actieve gebruikers. Het grootste professionele online netwerk ter wereld.

Wedden dat daar jouw klanten en of jouw toekomstige werkgever tussen zit?

  • Maar hoe zorg je ervoor dat jouw profiel opvalt?
  • Hoe richt je jouw profiel in zodat men geïnteresseerd raakt in jou?
  • Hoe win je het vertrouwen van de prospect?

 

Tijdens deze training leer je alles over een commerciële invulling van jouw profiel, het algoritme en meer! Wij gaan zorgen dat jouw LinkedIn account voor jou werkt!

Key Learnings

DSC_3090

Personal Branding

Inleiding

Hoe presenteer jij jouw kennis en ervaring, zodat potentiële klanten, relaties, werknemers of werkgevers jouw grootste ambassadeurs worden?

Wil jij meer inzicht in hoe jij Personal Branding kan inzetten om jouw sales te verhogen of die leuke toekomstige collega’s op voorhand aan je te binden? Personal Branding helpt je autoriteit op het internet te vergroten, maar hoe begin je? 

Lesley deelt graag eenvoudige tips en tricks waarmee je snel de eerste stappen richting branding hebt gezet!

Key Learnings

photo-1579275434126-a6987744588e

Social Selling

Inleiding

Ben jij benieuwd hoe social media kan bijdragen aan jouw bedrijfsdoelstellingen? Welke kansen LinkedIn Sales Navigator jou biedt? Met social selling genereer je leads zonder advertentie-uitgaven!

Laat jezelf en jouw collega’s op een interactieve manier inspireren om Social Selling succesvol in te zetten voor jouw organisatie!

Key Learnings

pexels-photo-267350

Social Selling (follow up)

Inleiding

Geïnspireerd om samen met jouw team Social Selling toe te passen en ook al aardig op weg? Dan gaat Lesley graag een langere termijn relatie met je aan om commerciële kansen en ook het bereik op social media te vergroten. 

Tijdens een traject van 6 maanden trainen en coachen we jouw team, stellen we gezamenlijke doelstellingen op, vieren we de maandelijkse successen en blijven we het team inspireren.

Key Learnings

Maatwerk

Wil je Lesley graag als trainer boeken, maar ben je op zoek naar een ander topic? Dat is geen probleem. Lesley staat er altijd voor open om samen tot een leuk programma voor de deelnemers te komen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat anderen ervan vinden