Over Lesley

"Wie kan delen, kan vermenigvuldigen."

Met een passie voor recruitment, employer branding en social media is Lesley multi-inzetbaar. Dit zorgt ervoor dat hij voor elke partij een meerwaarde levert en overal kansen ziet.

Wie is Lesley

Lesley van Opstal (1981) is vader van drie kinderen, partner en ondernemer. Oorspronkelijk startte Lesley zijn loopbaan in de sales, eerst als bedrijfsleider van verschillende winkels in Amsterdam, later als accountmanager in de wereld van online marketing. Hier leerde Lesley de basis van wat commercie gecombineerd met online voor een ondernemer kan opleveren.
Echter heeft Lesley naast sales nog een andere passie, namelijk: mensen. Door deze interesse rolde Lesley vanuit sales de arbeidsbemiddeling in en vond hij het een sport mensen te matchen aan juist díe vacatures waarbij ze het meest tot hun recht komen en opbloeien.
Helaas ontdekte Lesley ook dat de huidige arbeidsmarkt hierin niet altijd meewerkte, omdat de gemiddelde werving- en selectieprocessen redelijk conservatief en traditioneel van aard zijn. Het is Lesley’s ambitie hier verandering in te brengen en zo verschenen zijn eerste posts op LinkedIn, met als doel mensen te inspireren om op een moderne en eigentijdse wijze te kijken naar hun recruitmentprocessen.
Omdat Lesley uit eigen naam content deelde, groeide zijn netwerk binnen anderhalf jaar naar 30.000+ actieve volgers en gingen zijn berichten viral. Met ruim 47.000 profielbezoeken op LinkedIn werd tegelijkertijd ook social media voor Lesley de grootste inkomstenbron.
Er kwamen diverse aanvragen binnen. Zo werd Lesley geboekt voor inspirational talks, trainingen, kennissessies en consultancy.
Inmiddels is Lesley een spreker die persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap en recruitment met social media verbindt. Ook traint hij ondernemers en teams in social selling, personal branding, storytelling & LinkedIn. Hierbij is zijn uitgangspunt altijd: wie kan delen kan vermenigvuldigen. Geen geheim zal bewaard blijven!

Lesley in numbers

0 +
LinkedIn Volgers
0 +
Jaren ervaring
0 %
Liefde voor mijn vak

Lesley's specialiteiten

Storytelling

Social Selling

LinkedIn

Personal Branding

Employer Branding

Recruitment