Lezingen

"De bezoekers waren erg onder de indruk van zijn kennis."

... is een greep uit de reacties op de lezingen van Lesley.

Lezingen van Lesley

Lesley als spreker

Lesley is een spreker die social media combineert met persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap en recruitment. Hij deelt alles en schuwt geen onderwerp.

Wat hij deelt, is vermakelijk en zet aan tot nadenken. Daarnaast kenmerken zijn lezingen zich door de vele interactie die plaatsvindt. Hij laat het publiek geïnspireerd, gemotiveerd en smekend achter naar meer!

Lesley geeft lezingen door het hele land bij diverse bedrijven en andere organisaties over onderstaande onderwerpen.

Wat kan je verwachten?

Alle lezingen van Lesley duren 60 minuten. Uiteraard is er een wijziging mogelijk qua tijd om de lezing zo optimaal mogelijk te maken voor de deelnemers. De lezingen staan bekend als inspirerend en interactief. Iedereen doet mee! De lezing zal altijd eindigen met een Q&A.

Ga direct naar....

Onderwerpen

recruitment2.0

Recruitment 2.0

Inleiding

De werving en selectie van tegenwoordig is achterhaald en het aanbod op de arbeidsmarkt is dikwijls gering ten opzichte van de vraag.

Hoe kunnen we anders gaan rekruteren en zo tóch aan die juiste match komen, terwijl het cv dat in eerste instantie helemaal niet zegt? Lesley geeft zijn tips en tricks!

pexels-photo-572056

Social Selling

Organisaties die geen aandacht besteden aan social media bestaan over 10 jaar niet meer.

Hoe bouw je een sterk merk dat zichzelf online goed verkoopt en waarbij de prospects jou zélf benaderen?

achievement-activity-adolescent-arms-347135

Doorzetten is geen keuze

Elke obstakel is een omleiding naar iets beters, maar hoe zorg je dat je aan het roer gaat staan van je leven en je carrière? Lesley kent de klappen van de zweep als geen ander en inspireert je graag om weer die stip aan de horizon te zetten!

Maatwerk

Wil je Lesley graag als spreker boeken, maar ben je op zoek naar een ander topic? Dat is geen probleem. Lesley staat er altijd voor open om samen tot een leuk programma voor de deelnemers te komen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat anderen ervan vinden